Občas mi ľudia vravia, že som dosť arogantná a až "príliš úprimná".
Čím to je?! Už len tie slová PRÍLIŠ ÚPRIMNÁ. Veď nechodia ľudia okolo vzťahov ako okolo horúcej kaši žobrajúc o úprimnosť,aj keď bolí? Tak veď ako predstavme si situácie chlap sa po nevere vráti k svojej žene ani jej nepozdraví a rovno jej povie " podviedol som ťa,bol som s inou ženskou". Chladné, neprijateľné ba až odporné v jednej chvíli,avšak úprimné. Ďalšia situácia " mám pekný sveter" kamarátka dúfajúc že jej tá druhá odpovie, že áno aj keď sa pýta iba pre jeden cieľ pre pochvalu a tá druhá odpovie, vyzeráš v ňom tučná, vyzleč si ho vlastne nie nevyzeráš, ty si. To je takzvaná úprimnosť? Alebo je to len obyčajné klišé ktoré ľudia používajú pretože chcú aby tam bola len pravda? Úprimnosť, úprimnosť čo to slovo znamená? Je to to, že si v jednej chvíli niečo pomyslím a hneď to dám do éteru?
Zaujímave je, že som to vyskúšala a dopadla som tak trochu na trojku, čiže celkom obstojne. Aj keď si niektorí ľudia o mne myslia, že som drzá hlupaňa. Hlupaňa, ale prečo? veď hlúposť s úprimnosťou nemá čo robiť,alebo sa mýlim? Vždy si poviem svoj názor preto som aj nejaké v úvodzovkách kamarátky aj stratila, asi chceli počúvať, že majú pekné svetre a tričká
Neviem byť ticho, potrebujem si vyjadriť svoj názor a zároveň človeku povedať aj čo si myslím, úprimný názor keď sa spýta aj keď polovička ľudí čaká mám ťa rád si dobrý kamarát, ale vždycky je tam to bájne ale ja väčšinou dodávam čo sa mi na tom druhom nepáči, ale taktiež držím tú moju dosť veľkú hubu,keď ma prísť na rad názor na mňa, tiež ma niekedy zarazí ale vypočujem si ho a proste niekedy sa aj niečo snažím napraviť. Je to v tejto dobe zlé?
Jedno však viem, ak by som stále "kamarátkam chválila svetre tričká a boty "
a každému na okolo vravela, že sa mi páčia ich návrhy a že nenamietam v ničom, a že mi na nikom nič nevadí to by som už klamala.
Takže radšej arogantnou hlupaňou než klamárkou, podľa môjho teda.
A taktiež chcem svetový mier.
Nie klamem, budem ÚPRIMNÁ - je mi to jedno

 Úvaha
Komentuj
 fotka
maugly  15. 10. 2014 19:40
v skole som si toho zazila
 fotka
dzusyx  15. 10. 2014 22:16
@maugly tak potom "krásne časy" ale sa aj nasmejes na nich obcas
Napíš svoj komentár