Tyyy koki !

Viete ako chodia na slovenských (prevažne na tých komerčných) televíziách samé koniny, typu Karma (K čítaj F) alebo Búrko (to víno). No a akú to asi musí mať sledovanosť, keď sa to stále točí a frčí to aj na DODčkach a kade tade sa idú ľudia potrhať za Ninou a Martinom. A stále sa k tomu pridávajú ďalšie a ďalšie vymývaky (Chlapi nebručia, Druhý pich, ale aj také tie veci ako Súdna srieň alebo Rodinné náležitosti - áno, inšpiroval ma Hesso Jašterák a nechcem robiť reklamu, preto tie názvy .

No a ja som tomu nikdy nerozumela. Prečo to má taký pozitívny ohlas, prečo nad tým niekto dokáže každý deň stráviť hodiny. A prečo sa nikdy neuchytia relácie, ktoré za niečo (aspoň podľa mňa) stoja. Dosť ma napríklad naštvalo, keď zrušili Adelinu talk show. Ja som to žrala !

No a potom to prišlo. Som si minule pustila telku do pozadia k večery a som sa zakukala. Ale že brutálne. A začalo ma rozčulovať, prečo je Nina taká umrnčaná a že ako ju má Erik rád... A než som si uvedomila, kam som sa to dostala, tak sme s mojím spolupozerateľom rozhorčene prediskutovali celú epizódu Búrka.

To ma podrž ! Ono je to fakt návykové. Na druhý deň som si zase sadla k večery a už som čakala, kedy to začne. Čo sa stane a tak.

Aby ste ma ale hneď neodsúdili, asi po týždni ma to prešlo. Zistila som, že všetko podstatné sa dozviem z upútaviek a seriál sa neskutočne soplovito ťahá a nemá grády ani premyslené scenáre ani ništ ! A opäť som sa vrátila k osvedčeným "pořadom", ktoré (pre mňa) stoja za to!

A bétéwéčko, Show Jana K. je naživo veliká paráda !

P.S. Pri týchto vymývakoch sa tá úžasne vyrelaxovať. Môžete vypnúť mozog a aj tak sa chytáte deja. To sa mi pri Poirotovi nestáva

 Denník
Komentuj
 fotka
fixa  30. 8. 2014 18:00
Nie nedá.

Myslím, že ľudia to buď pozerajú preto, že sa nie je ani na čo a jednoducho to zapnú, aby sa doma nenudili, alebo /čudujem sa/ to niekoho naozaj baví.
Ja nepozerám, radšej si pozriem nejaký ten film online.

Inak show Jana Krausa si pozriem vždy rád.
 fotka
mrsbossy  30. 8. 2014 21:07
Mne ta Adela talkshow na markize nesedela, volala si tam podla mna len ludi ktorych chcela zosmiesnit (aspon ako si to pamatam) teraz ma nejaku novu talkshow, na TA3 to chodi a stale sa mi nepodarilo ani jeden diel stihnut
 fotka
maugly  31. 8. 2014 01:25
sudnu sien mam rada
 fotka
lagrange  31. 8. 2014 23:05
@fixa Ja milujem pozerať seriály ! (Áno, sťahujem, zavrú ma ?? ) Od Big Bangu, cez HIMYM, Dr. Housea, nového Sherlocka zbožňujem ! No a tak. A keď vidím potom, čo chodí na našich televíziách. A že nič (pre mňa) poriadne sa neuchytí. Ale všetko má svoju cieľovú skupinu a Slováci, aspoň majorita, sú podľa všetkého ideálna cieľovka pre takéto plytkosti. Divné no ...
 fotka
lagrange  31. 8. 2014 23:09
@mrsbossy hej no, nie každému sa to mohlo páčiť. A ona má také svoje ostré narážky. Čím viac si to ľudia "pýtajú", tým viac ich dáva dole. Možno máš pravdu, že tam mala často tento typ ľudí, ale ja ju aj tak môžem No a o tej jej novej talkshow som počula, nie je to náhodou to, čo sa natáča v SND? Tiež som sa k tomu ale ešte nedostala. TA3 v Čechách nechytám a v podstate som nemala nejak extra čas si to vyhľadať inde. Keď ale bude príležitosť, isto si to pozriem, som zvedavá. Možno najradšej naživo v SND
 fotka
lagrange  31. 8. 2014 23:10
@maugly Ja som mala radšej tú Súdnu srieň v Haló Ale každý máme niečo, na čom ulietame
 fotka
fixa  1. 9. 2014 00:49
@lagrange úplne s tebou súhlasím, divné ale pravdivé. Škoda, že house nepokračuje, miloval som jeho humor.
 fotka
trdelniiiq  23. 12. 2014 02:05
ja by som hlavne chcel vidiet toho cloveka, ktory im vymysla dialogy. ved to je na rakovinu konecnika.
Napíš svoj komentár