Dnes som cital diskuziu (tu na BIRDZi), pri ktorej ma napadlo zalozit kratucky blog ..rovno skopirujem co som do nej pisal
"vcera som mal moznost videt 2 deti, ktore si kupovali cigy a v ruke mali flasu vina..a ich vek? 8-10 MAX. ..a to si nerobim PICU..jednemu dokonca ani hlava nedociahla do okienka v stanku..ach ..to uz je moc rofl(smajlík)(smajlík)"

Co vy na to? Mali ste moznost stretnut sa s niecim podobnym? ..spytal som sa ich ci chuti..este ma ponukali a prosili nech im kupim dalsiu flasu..neviem uz co si o tom myslet..

 Úvaha
Komentuj
 fotka
angelotriste  29. 5. 2009 14:25
náhodou som sa s tým už pár krát stretla. Ako mi raz jeden blízky človek povedal, citujem: "Aj by som sa zasmial, keby to nebolo také smutné." A táto veta to úplne vystihuje.

Nemôžem povedať o sebe, že som nejako extra stará. Ale tieto deti, to je už choré. Človek fakt nevie či sa ma na tom zasmiať alebo plakať. Pred pár rokmi to bolo 16-17 rokov keď človek začínal piť a fajčiť. Dnes je to už aj tých 10 rokov, čo to bude o ďalších pár rokov??? Na aký vek to môže klesnúť???
 fotka
ooooo  29. 5. 2009 14:32
@angelotriste na aky vek to klesne..to by som aj ja rad vedel
 fotka
lilluska228  19. 8. 2009 21:03
Toto som videla aj u nás... decko nemalo viac ako 10 rokov... Ale boli to cigánčence takže sa ani veľmi nečudujem =P
 fotka
lachance  11. 10. 2009 20:58
ja to v meste vidím často.. ale neserie ma to až tak keď to vidím robiť chalanov ale dievčatá.. vyobliekané ako kurvy a to ani nespomínam ten make-up čo majú na ksichte.. a najlepšie je vidieť ich v zime.. (úplnej zime) ako vychádzajú v krátkych minisukničkách, a tenkých tričkách z baru ...úplne ožraté a pritom možno nemajú ani 15 rokov.. to je teda zážitok toto vidieť..
Napíš svoj komentár