Musela som to napísať. Musela som to dostať zo seba von. Možno vám to príde trápne, možno to neotvoríte, ale ja to musím napísať.


Štve ma to. Strašne ma to štve. Viem, ja za to nemôžem, ale proste mi to tak príde, ako keby zo mňa s toho vynili (neviem ako sa to píše mňa.

Dozvedela som sa to, keď som rozbila zrkadlo. Mama sa mi smiala, vraj budem mať nešťastie, ale v jej očiach som videla aj niečo iné. Vtedy som to však neriešila. Šla som upratať to zrkadlo, tie črepy, alebo čo to je. Mama odišla do kuchyne. Ako som šla za ňou, teda vlastne do koša, začula som, že hovorí moje meno. Potichu som sa vkradla do kuchyne, že jej pekne poviem čo ma ohovára (ale viete ako som to myslela) a čo nepočujem..
"Akurát dcéra rozbila zrkadlo. Vieš čo sa stalo mne keď som pred 14 rokmi rozbila zrkadlo? Ostala som tehotná...Keď sa narodila moja najmladšia dcéra a namiesto toho, aby sme sa všetci tešili, ja som začala fajčiť, nemali sme peniaze, môj manžel sa vykašlal na rodinu, na dcéry, najmä na najmladšiu a začal mať milenky. Keď mal mladšiu strážiť, šiel za nimi a...No proste, odkedy sa ona narodila, všetko sa dojebalo..."
(Presne takto to povedala, doteraz sa mi to ozýva v hlave...)

O pár dní neskôr som sa dozvedela, že nie som z druhého tehotenstva.ÁNO! Mala som mať brata! Vždy som chcela brata, staršieho brata, s ktorým by som sa mohla byť, naťahovať sa, ktorý by si k nám vodil kamarátov..Keď som sa na to spýtala mamy, povedala len, že šla na potrat. Prečo, to mi nepovedala.

Ach jaj...

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
lululi  30. 4. 2009 10:26
rodinné tajomstvá, by asi mali zostať tajomstvami...

ale niekedy sa človek ide zblázniť z rodiny a vtedy to vyvrhne von!
 fotka
zuzushiq  30. 4. 2009 14:15
uf neviem čo na to povedat asi len sima žiadne deti jasnee!!juj moja mas to tažké nezávidím
 fotka
sweetdream  30. 4. 2009 17:43
 fotka
emokika  30. 4. 2009 22:29
skoda ze to vsetko uz si mi vravela
 fotka
semonique  30. 4. 2009 22:31
@emokika Strohé detily.. xD
Napíš svoj komentár