Každý má svoj životný príbeh, všetci máme túžby, všetci máme svoje úspechy, všetci máme ale aj veci na ktoré nie sme pyšní. Svoje tajomstvá ktoré nezdieľame ani s najlepšími priateľmi. Obrovské množstvo tvoriace mozaiku toho kým sme, ako sa správame a dôkaz toho že sme všetci odlišný.

Každý si uvedomujeme sám seba, svoju existenciu a máme silu ktorá nás núti konať. Dobro, zlo, malé alebo veľké veci. Motivácie je nástroj evolúcie vedúci k zdokonaľovaniu.

To o čom potrebujem napísať pár riadkov je tá moja, mňa samého udivujúca motivácia ktorá spočíva vo vyhľadávaní všetkého negatívneho čo sa asi na svete dá . Takéto negatívne veci ma ma motivujú k ich prekonaniu, potrebujem ich k vyhecovaniu, k tomu aby som si povedal že to prekonám, že prekonám všetko čo príde, čo je dobré že tak to aj je a nepochybujem o tom že nech príde čokoľvek prekonám všetko.

To čo ma na tom desí je, že ma to neženie dopredu, núti ma to len preskakovať polená ktoré si sám podložím pod nohy a ja to kurva takto fakt nechcem ťahať ďalej.

Chcem získať ten vnútorný kompas ktorý by mi ukazoval čo musím urobiť aby som bol šťastný. Nie len ten ktorý mi ukazuje ako kľučkovať medzi problémami.

Just take a step and keep moving on. Be mighty moutain, not floating iceberg.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár