Po prvé chcem (viacmenej pre seba) povedať že už nebudem písať tie svoje sprosté pseudobásničky.

Tak a teraz. (Teraz som napísal pár viet, ktoré som vymazal a zopakovalo sa to párkrát. ) Nikdy som nechcel byť zlý. Ale možno taký som... a možno zas nie. Osobnosť človeka nie je čierna alebo biela, je vlastne nejaký odtieň šedej.

Nikdy som nič neurobil so zlým úmyslom ... a možno sa o tom snažím presvedčiť sám seba. Pointa je ,že neviem čo si vlastne mám sám o sebe myslieť. Práve som si prečítal jednu starú správu ktorú som raz dostal. Urobil som tak preto, lebo som premýšľal a spomínal.

Zrazu .. spomenul som si na mnoho okamihov kedy som sa zachoval ako najhorší chudák .. ten najhorší, a pritom som to takto nikdy nechcel. Proste to zomňa vzišlo. Pripadám si naozaj ako keby bolo vomne zlo. Veľa zla, čo len tak drieme .. a ja ho z času na čas vypustím .. stanem sa iným .. .. na chvíľu ako keby som sa stal takým tým padúchom .. tým záporným hrdinom nejakého trápneho filmu ..
Neľutujem veci ktoré som urobil .. ľutujem seba .. ľutujem seba že je vomne táto špatná časť ktorú nedokážem oddeliť... najradšej by som sa kvôli nej zavrhol celý.

Neviem či nosím masku dobrého človeka a z vnútra hnijem .. alebo som len nenechal zmiešať čiernu a bielu na sivú, a je to kvôli tomu. Faktom je že som zo seba znechutený ..

Nikoho som nezavraždil ani nič podobné .. neurobil som také zlo ako mnohí iní.

Ale ja chcem byť dobrý a milý.... chcem .. veľmi chcem ... ja som vnútri zraniteľný ... a zraňujem sa práve tým že som taký ... neviem či ma chápete ... ja som jemný ale je vo mne to zlo ... ktoré by som tak veľmi chcel ovládnuť .. ale neviem .. a preto SOM ZLÝ. .. ale zároveň aj nie som .. lebo nechcem byť a je mi to všetko ľúto ... je mi ľúto seba že taký som .. mám svedomie ktoré ma škrie za desiatich .. a pritom som niekedy taký zlý .... neviem či by nebolo lepšie rezignovať ... pretože očividne prehrávam svoj zápas sám so sebou.

Ja úprimne nechcem byť zlý ... ale som slabý na to aby som ovládol to zlé vo mne .. a som aj dobrý lebo mi to je úprimne ľúto ...

viem nič som nevyriešil týmto tu .. naopak ..
zamotal som to ako sa dalo .. ale ja SOM taký zamotaný .. a asi vždy budem .. nikdy to nedostanem zo seba von .. a tak by som chcel ... neviem či zmyslom života je poraziť toto zlo v sebe samom .. a či to má človek urobiť sám alebo mu má niekto pomôcť ...

ale ja toto považujem za to najdôležitejšie a najzmysluplnejšie čo môžem urobiť kým som tu na tejto smiešnej guličke ....

Tak držte mi PROSÍM palce

(aj ty prosím)

Ahoj.

 Blog
Komentuj
 fotka
mizoyka  25. 1. 2011 19:52
Tvoje pseudobásničky sú krásne + si výnimočný človek...Ver mi
 fotka
eveve  25. 1. 2011 23:43
presne to isté cítim
 fotka
okay  27. 1. 2011 15:01
netrep hlúposti, nie si zlý, ale občas hlúpy, to áno...ale mám ťa veľmi rada.
Napíš svoj komentár